Wetenschappelijk onderzoek

URL&UK doet onderzoek naar het effect van een kort online programma. Deze module is ontwikkeld voor ouders die meer grip willen hebben op de emotionele driftbuien van hun kleuter of peuter. Ook ouders die zich geen grote zorgen maken over het gedrag van hun zoon of dochter worden uitgenodigd om mee te doen met het onderzoek.

Bij dit onderzoek is geen sprake van commercieel belang. Het gaat om wetenschappelijk onderzoek met als doel het effect van de online cursus te meten. Lees dit artikel verder onder de video.

Doe nu gratis mee met Url&Uk

Wil jij ook meer grip op de emotionele buien van je peuter of kleuter? Doe dan nu mee met dit onderzoek en krijg gratis toegang tot Url&Uk. Ga naar www.urlenuk.nl om je aan te melden.

Posted by Url&Uk on Sonntag, 24. September 2017

Hoe werkt het onderzoek?

Na aanmelding neemt een van de onderzoekers telefonisch contact met je op. De praktische kant wordt besproken en je eventuele vragen worden beantwoord. Deelname aan het wetenschappelijk onderzoek is op vrijwillige basis. Je gegevens en alle informatie zullen strikt vertrouwelijk behandeld worden.

Verloop onderzoek

Je vult een vragenlijst in over het gedrag van je kind, de opvoeding en de emoties van jou en je kind. Het invullen kost ongeveer 20 minuten.

Het online programma bestaat uit 5 delen van elk ongeveer 10 minuten. De helft van de deelnemers krijgt videofragmenten, de andere deelnemers krijgen schriftelijke online informatie. Je kunt meedoen aan het onderzoek wanneer het jou uitkomt en in je eigen tempo. Sommige deelnemers wordt gevraagd over een aantal weken pas te starten.

Vier weken na afloop vul je opnieuw een vragenlijst in, nu met aanvullende vragen.

Praktisch tips en inzicht bij driftbuien

Als je meedoet krijg je gratis toegang tot de online omgeving van URL&UK. Je leert over de werking van het brein bij kinderen. Ook word je geholpen om je zoon of dochter te ondersteunen op een manier die de relatie met je kind versterkt. Je krijgt praktische tips hoe je kunt omgaan met driftbuien en opstandig gedrag van je peuter of kleuter.

Voor aanmelden en meer informatie kun je terecht op www.urlenuk.nl