Hulp

E-mail service

Heb je een vraag over de opvoeding, het gedrag of de ontwikkeling van je kind? Meld je nu aan voor onze e-mail service en ontvang binnen drie eenvoudige stappen snel een persoonlijk advies. Aanmelden is vrijblijvend.

 1. Omschrijf de situatie en stel jouw persoonlijke vraag.
 2. Ontvang binnen één werkdag een reactie of je vraag geschikt is voor hulp via de e-mail service en de link naar het iDeal betaalsysteem.
 3. Volg de instructies van het iDeal systeem om de betaling te doen en je aanmelding af te ronden

Binnen drie werkdagen na betaling ontvang je per e-mail het persoonlijke advies. Een e-mailconsult bedraagt €35,- en bestaat uit: een algemene situatieanalyse, persoonlijke tips en adviezen, eventueel oefeningen/opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan. Per opvoedvraag hebben wij maximaal drie (3) contactmomenten.

Aanmelden
skypeconsult

Skype consult

Je kunt jouw opvoedvraag ook via een gesprek met een pedagoog stellen. De manier om zo’n gesprek te voeren is via een Skype consult. Een afspraak maak je snel en online in slechts drie stappen. Aanmelden is vrijblijvend.

 1. Stel jouw persoonlijke vraag en geef aan wanneer je beschikbaar bent voor een bel-afspraak.
 2. Ontvang binnen één werkdag een reactie of je vraag geschikt is voor een Skype consult en de link naar het iDeal betaalsysteem.
 3. Volg de instructies van het iDeal systeem om de betaling te doen en je aanmelding af te ronden

Binnen drie dagen na ontvangst van de betaling krijg je van ons een e-mail met daarin de bevestiging van de afspraak en de Skype gegevens. Een Skype consult duurt maximaal 25 minuten, bedraagt €35,- en bestaat uit: een korte kennismaking, bespreking/verheldering van de opvoedvraag, het geven van praktische tips/adviezen en informatie.

Mocht je behoefte hebben aan een tweede gesprek, om verder te praten of om de tips/adviezen na te bespreken kunnen we direct een nieuwe afspraak maken. Je kunt een tweede Skype consult ook later per e-mail aanvragen.

Aanmelden
voorlichting

Voorlichting

Wij verzorgen ook voorlichtingen en thema avonden voor ouders en professionals. Heb je als organisatie, school of ouderraad een specifieke vraag of thema waar je een voorlichting over wil krijgen van een pedagoog? Meld je aan met het verzoek voor een voorlichting/thema avond. Geef hierbij aan om welk onderwerp en welke doelgroep het gaat. Wij geven voorlichtingen over diverse onderwerpen zoals:

 1. (Social) mediagebruik onder jeugdigen.
 2. Veel voorkomende opvoedproblemen
 3. Gastles online hulpverlenen

Voorkeuren voor de duur van de voorlichting/thema avond, welke onderwerpen aan bod komen en de mate van interactie worden ter voorbereiding besproken. Desgewenst kunnen de voorlichtingen samen worden voorbereid en/of verzorgd. Kosten voor een voorlichting/thema avond zijn op aanvraag. Organisaties binnen een straal van circa 50 kilometer rond Deventer kunnen gebruik maken van dit aanbod. Aanmelden kan vrijblijvend via onderstaande link.

Aanmelden
“ Ik was blij om te lezen dat het gedrag van mijn zoon bij zijn leeftijd en ontwikkeling horen. De adviezen die jullie gaven paste goed bij mij. “
Sanne • Moeder driejarige zoon
“ We zijn inmiddels drie weken verder en ik moet zeggen dat het de goede kant op gaat. We praten meer met elkaar en de sfeer in huis is positiever. “
Elke • Moeder dertienjarige dochter

Tarieven

E-mail service

35,-
 • Maximaal drie (3) e-mail contacten

Skype consult

35,-
 • Maximaal 25 minuten per gesprek

Voorlichting

65,-vanaf
 • Afhankelijk van duur/inhoud

Is jouw vraag geschikt voor onze hulp?

Er zijn een aantal opvoedgerelateerde vragen die wij niet kunnen behandelen. Hierbij kun je denken aan het vaststellen van een diagnose (ADHD, Autisme) of vragen bij ernstig psychiatrische, lichamelijke of emotionele stoornissen. Hierbij is een direct contact met de cliënt noodzakelijk, hetgeen niet mogelijk is bij onze online diensten.

Wanneer je twijfelt of jouw vraag geschikt is, vul dan gerust het aanmeldformulier in. Als blijkt dat wij je niet kunnen helpen geven wij tips waar je in jouw omgeving terecht kan voor passende hulp. Hier zijn geen kosten aan verbonden.