Over Online-Opvoedhulp

Bij Online-Opvoedhulp weten we dat opvoeden niet vanzelf gaat. Elke ouder heeft weleens een vraag  over opvoeden. Je kunt bij ons terecht voor informatie en advies over opvoeden en opgroeien. Met deze informatie kun je zelf weer verder.

Op deze website vind je 24 uur per dag allerlei tips die je kunt gebruiken bij de opvoeding van je kind(eren). Staat de informatie die je zoekt er niet bij? Neem dan contact op via het contactformulier op deze website. Liever een persoonlijk advies? Meld je dan aan via het aanmeldformulier en dan neemt een pedagoog contact met je op via e-mail of skype.

Online-opvoedhulp.nl wordt geleid door enthousiaste pedagogen. Deze pedagogen beantwoorden je vraag binnen drie werkdagen en denken met je mee. Bij vragen kun je denken aan:

– Onze dochter van 5 komt steeds uit bed en steeds met een andere reden, hoe kunnen we ervoor zorgen dat zij weer door slaapt?

– Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn zoon (14) minder liegt?

Online-Opvoedhulp.nl is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Wil je meer weten over ons en onze service? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons zoeken. Je kunt ons ook blijven volgen door ons te liken op Facebook en te volgen via Twitter of Pinterest.

Onze familie

Online-Opvoedhulp is onderdeel van de OpgroeiGids / Childcare Advisor familie. Wij vinden het leuk dat je onderdeel wordt van onze community. Registreer je hiervoor bij OpgroeiGids

Visie

Deskundig

Deskundig

Wij zien ouders als deskundigen op het vlak van hun kinderen. Wij bieden vakkennis & methoden aan om ouders te ondersteunen met een aanpak die bij hen past.
Oplossingsgericht

Oplossingsgericht

Onze hulp baseren we op praktische oplossingen en methoden. Wij helpen ouders hun eigen opvoedkwaliteiten in te zetten bij het oplossen van opvoedproblemen.
Persoonlijk

Persoonlijk

Elke ouder, elk kind en elke opvoedsituatie is anders. Daarom zorgen we voor een persoonlijk advies zodat ouders direct aan de slag kunnen.
Passie

Passie

Bij Online-opvoedhulp zijn gediplomeerde pedagogen werkzaam die met veel passie hulp bieden. Wij houden onze vakkennis op peil en werken daarnaast nog in de jeugdzorg.
Laagdrempelig

Laagdrempelig

Je hoeft geen inloggegevens in te vullen of eerst een bedrag te betalen. Je vult eerst het aanmeldformulier vrijblijvend in en pas na een bevestiging van ons ontvang je een betaalverzoek.
Veilig

Veilig

Wij vragen bij het invullen van het formulier een aantal persoonlijke gegevens van je. Deze worden altijd vertrouwelijk behandeld en worden niet verstrekt aan derden.

Netwerkpartners